AK Parti'de Kongre Hazırlığı

AK Parti

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Koordinatör Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ile ilçe başkanlıklarını ziyaret ettiler.

5. OLAĞAN KONGRE ÖNCESİ ZİYARET

AK Parti Koordinatör Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ile birlikte Karakeçili, Delice, Çerikli Keskin, Balışeyh, Sulakyurt ve Çelebi ilçelerini ziyaret ederek ilçelerinde 5. olağan kongre ile ilgili görüş alışverişinde bulunan parti kurmayları kongre konusunda ilçe başkanlarına bilgi aktardılar. İlçelerinde sıkıntı olup olmadığı konusunda fikir alışverişinde bulundular. Heyet ayrıca ilçelerde vatandaşlarla da bir araya geldiler. İl Başkanı Mürsel Akçay 5. olağan kongrenin partide yeni bir hareketlilik getireceğini söyledi.

İL DANIŞMA MECLİSİ VERİMLİ GEÇTİ

Akçay hazırlıklarla ilgili olarak “İl Danışma Meclisi Toplantımızı Kültür Merkezinde gerçekleştirdik. Genel Merkezimiz tarafından kongre takvimimiz delege seçimleri ile başlamıştır. İlçe Kongre tarihlerimiz belli olmuştur.” Dedi. Akçay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Yasin Aktay, Kırıkkale Koordinatörü Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Milletvekillerimiz Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcımız Mutlu Erol Bakır, İl Genel Meclis Başkanımız Şerafettin Atalay, Bahşılı Belediye Başkanımız İbrahim Uyar Yahşihan Belediye Başkanımız Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanımız Dede Yıldırım, Delice Belediye Başkanımız Turgut Özdem, Hacılar Belediye Başkanımız Memduh Bağrıaçık, Çerikli Belediye Başkanımız Nuh Şahin, Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Çelebi Belediye Başkanımız Süleyman Uluyol, İl ve İlçe yöneticileri ve Kalabalık bir partili grubu katıldı. Katılan Vatandaşlarımıza Teşekkür ediyorum.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız